sonna.com.ua

 

Peter Hudák

Vek: 37
Pracovná história:  

  • Hotel Yasmin - Košice
  • Hotel Dobule Tree by Hilton - Košice

Prečo gastronomia: je rozmanitá a kreatívna
Obľúbená kuchyňa: európska a azíjská
Najradšej jem: všetko čo dobre chutí
Nemám rád: prekombinované jedlá
Doma varím: áno
Môj vzor: nemám žiadny

Peter Hudák

Miroslav Orečný

Vek: 28
Pracovná história: 

  • MILL Park hotel Donegal - UK
  • Enchanté hotel  - Prešov
  • Metropolis reštaurácia - Prešov

Prečo gastronomia: baví ma
Obľúbená kuchyňa: slovenská
Najradšej varím a jem: pirohy
Nemám rád: zjem všetko
Doma varím: áno
Môj vzor:  Jaroslav Židek

Miroslav Orečný

Peter Šimko

Vek: 31
Pracovná historia: 

  • Hotel Torysa - Sabinov
  • Hotel Carpe Diem - Prešov
  • Double Tiffany - Prešov
  • Penzión Avenue 7 - Prešov

Prečo gastronomia: je kreatívna, napĺňa a baví ma. Okrem toho milujem pohľad na spokoných hostí.
Obľúbená kuchyňa: talianska
Najradšej varím a jem:  cestoviny, steaky a mäsové jedlá
Nemám rád: zle pripravené jedlo a všetko čo pláve
Doma varím: čo ma napadne
Motto: Nikdy nehovor, že je to nemožné, pretože nič nie je nemožné pokiaľ to neskúsiš. 

Peter Šimko